Език:
Валута:
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Поръчай по телефон: 0890 515 193

Количка

0 артикула

Мъжко фетиш бельо пролет-лято 2014

Дата: 05 Фев 2014

Фетиш бельо – мъжки прашки
Бельото винаги е показвало сексуалната нагласа на хората, както и техните интимни настроения. Изборът на вашето бельо издава сексуалните ви възприятия и дава възможност за еротични фантазии и разкрепостеност в секса.
Факт е, че мъжете в прашки се славят като по-разкрепостени и освободени, при тях няма задръжки и правила. Мъжките прашки често се определят като еротично или фетиш бельо. Табута в секса няма, всичко е позволено и  задължително трябва да се експериментира. Мъжете в прашки могат да ви дадат в секса онова, което не може да постигне никой друг. Днес прашката не е само название на „хладното оръжие” и средство за лов на дивеч, както е било в праисторическите времена, а сега мъжът я използва за облекло пазейки  един друг вид „Звяр”. И като стана дума за „Звяра”, лято е и трябва да се погрижим и за него. За всеки модел бельо си има време и място, включително и за прашките. Има много причини да носим мъжки прашки през този сезон.


Прашките са най-минималистичното  фетиш бельото за мъже, което предлага желаната подкрепа там долу, където е нужно. Друго голямо предимство е, че няма да деформират долните дрехи и позволяват на кожата да диша. Така спокойно ще може да носите по-тесни панталони. Освен това, който не иска да види мъж в прашки? От естетична гледна точка в  горещи летни дни, прашките и всички видове оскъдно бельо, като джокс или бандаж носят своята полза, заради тяхното минимално покритие. Така ще избегнете запарването около гениталиите и обилното потенето. По същите причини са удобни за носене и през целия ден, по време на работа или на тренировка.
Помните ли времето когато прашките за мъже бяха социална стигма за обществото. Днес те вече се приемат много по-добре и за нещо нормално. Отминаха дните, когато можеха да бъдат намерени само в секс-маразините. Сега можете да намерите мъжки прашки, създадени от големи имена като Calvin Klein, AussieBum, ADDICTED, AndrewChristianи др.
Модните марки за мъжко бельо предлагат разнообразие от мъжки прашки и стрингове, както и други видове фетиш бельо, които са сред последните тенденции тази година, особено на плажа. В нашия онлайн магазин едни от най-продаваните модели са бански прашки за мъже в жълт и розов цвят.

Някои от световните производителите проверяват качеството на продуктите си при температурни изменения на борда на космическа станция „Мир“. Други дизайнери пък разработиха тъкан, която съдържа милиони микрокапсули с течна смес от витамини и аромати, която при контакт с кожата се освобождава. Крайният ефект се смята за един вид афродизиак, което е доста съблазнително и възбуждащо. За да спечелят мъжете като потребители дизайнерите разработват все по-съвършени модели и тъкани. Пример за това е една материя наречена - „втора кожа“, която е създадена в лабораторни условия. Предлага се и екологично чисто или БИО бельо от 100% естествени материали. Ето така изглежда срещата ни с мъжките прашки в огромния свят на реклама и консумация.

При нас ще намерите голямо разнообразие  фетиш бельо за мъже създадено да възбужда и да прави по-интересен и приятен вашия сексуален живот. Модели бксерки и слипове от кожа, къси панталонки и боксерки с отворена задна част, където облата част на дупето се показва и стои много секси. 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Драго

    Най-секси бельото което съществува

    |Отговори ›|
«1»
Върни До Горе