Добре дошли в нашия магазин!
Валута:BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език: BG

Количка

0 артикула
Валута:BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език: BG
  • Меню
Вижте всички статии

Нова линия бельо и панталонки от Modus Vivendi

Наскоро разбрахме от нашите приятели Christos Dimitriadis (мениджър продажби) и Christos Bibitsos (дизйнер и собственик) от Modus Vivendi, за новата им линия мъжко бельо, наречена Twin. Разбира се веднага включихме в нашия каталог това интересно и нетипично бельо, за да могат и нашите верни клиенти да имат възможност да закупят новите модели.

Линията Twin включва няколко модела слипове, боксери, мъжки бандажи, както и потници, шорти и къси панталонки. Думата тwin, означава двоен,близнак, еднакъв. Името на новите модели идва от черни и бели слипове и боксерки със специална асиметрична кройка с по един крачол, която им позволява да се носят както по отделно, така и в съчетание с тяхната половинка, за да се създаде един наистина уникален чифт бельо.

twin мъжко бельоtwin мъжко бельо модус вивенди

мъжки слиповебельо за мъже от модус вивенди

Слънчева Гърция винаги е била място, където от древността до наши дни сексуалността и освободения начин на живот са били на почит.Ако сте пътували някога в нашата южна съседка сигурно са ви направили впечатление многобройните статуи и гравюри в магазините за сувенири изобразяващи сексуални сцени на голи мъже и жени. Това е нещо, което не може да бъде видяно другаде в пуританска Европа.Тази освободеност и сексуалност е залегнала в повечето модели от колекциите на Modus Vivendi.Така е и с линията Twin.В колекцията ще намерите обновената версия на една от най-старите форми на мъжко бельо - традиционната маурийска препаска Langot, вдъхновена от историята на първия император обединил индийските махараджи и основател на древна Маурия. Чандрагупта оглавява борбата с гръцките нашественици останали след Александър Македноски и през 318 г.пр.Хр. успява да обедни индийската нация и да прогони гръцките легиони завинаги. Впечатлен от тази история от преди два века и половина Christos Bibitsos създаде маурийската препаска на Modus Vivendi, която е част от линията Twin. Още по впечатляващ модел е боксер препаската Юлий ЦезарИзработен от високо качествени фини екологични памучни платове в снежно бял и наситено черен цвят, този модел може да се носи по два различни  начина: като слипове или като препаска наподобяваща гръцка поличка.

боксер препаска за мъжеБоксерки препаска за мъже

Друг много уникален и невиждан до сега модел е пиратските шорти twin track shorts с универсален спортен или клубен дизайн за мъжете, които обичат да бъдат различни. Това са двойни шорти, които се  свързват в два отделни панела – заден и преден с връзка точно под чатала. Всеки панел разполага със свои собствен пояс. Кабсите от двете страни, освен като аксесоар, служат и за отваряне на крачолите. Отпред разполагат с два джоба, а кройката на крачолите е стилно заоблена, разкривайки част от бедрото, но не повече от необходимото.
За тази уникална колекция дизайнерът Christos Bibitsos казва:„Понякога в живота две половини правят перфектното цяло, нали?"

Пиратски панталонки от Modus vivendiмъжки панталонки

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
«1»