Добре дошли в нашия магазин!
Валута:BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език: BG

Количка

0 артикула
Валута:BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език: BG
  • Меню

Нови модели мъжко бельо ADDICTED BUBBLY

ADDICTED BUBBLY

Ето че лятото си отиде и на много от нас ще се наложи да оставят банските в гардероба на най-долния рафт. Разбира се живот продължава и ние, сладурите от  www.queerwear.net  сме супер хепи да ви представим новата колекция от испанската марка за мъжко бельо и бански ADDICTED . Озаглавена "Addicted Bubbly" тя представя вижданията на дизайнерите от Браселона, за това как мъжете ще възприемат мъжкото бельо през настоящия сезон.
Ярка и колоритна  Addicted Bubbly  ни кара да хвърлим най-нахално поглед към „Южния двор“ без капка свенливост.Създаденa, за да се чувствате весели и ентусиазирани, Bubbly е иновативна секси линия мъжко бельо, предлагаща широк спектър от интересни и раздвижени модели и някои нови тъкани. Полиамид и висок процент на ликра са използвани в създаването на някои от ключовите модели  с цел  по-добро обгръщане на силуета и разтягане. В колекцията се срещат модели от полу-прозрачна материя, като тюл, за да маркирате своите възможности по един чувствен, смел и различен начин и да добавите малко повече сексапил в сивото ежедневие.
Снимките от фотосесиите както обикновено са впечатляващи, а главен виновник за това е талантливият фотограф Dylan Rosser, който перфектно улавя посланието на есенно-зимната колекция Addicted Bubbly. Този път нашият приятел и арт директор на марката Héctor Aguilar е заложил на трима зашеметяващи и добре познати мъжки модела от Русия, това са David Lurs, AlexanderDorokhov и Alexandro Krupnov. Всеки от тях допринася по отделно за създаването на рекламната кампания с нещо специално, а заедно успяват да ни предадат едно истинско цветно представление от дрехи,бельо и мускули.
Атлетичният и секси David пресъздава мъжествеността в колекцията, Alexandro - енергичността а, най-младият сред тримата Alexander – невинността.  Те изглеждат безумно горещи, много игриви и непринудени по детски със сигурност ще ви накарат да закупите чифт Bubbly, след като ги видите. Фотографът Rosser знае как да се възползва от тримата сладури и успява да улови най-доброто от тях във всеки кадър.

Addicted Bubbly – Бъди весел, бъди ентусиазиран и го покажи по един по-секси и различен начин. Новите модели от колекцията можете да поръчате от тук, сега на по-ниска цена и във всички възможни размери, само до 20-ти ноември(2015г.).