Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Марка 2(X)IST

  Началото на компанията


  Марката 2(X)IST е основана през 1991 г. в Ню Йорк от дизайнер Грегъри Совел. Той решава да пусне собствена марка мъжко бельо, благодарение на която всеки мъж има възможността да си осигури усещане за комфорт и самочувствие. В крайна сметка, без значение колко добре е облечен един мъж, без значение какъв парфюм използва или какъв часовник носи, нищо не може да замени уникалните усещания от носенето на наистина висококачествено и удобно бельо. Именно тази мечта Грегъри се опитва да реализира.


  Качество и стил


  Сред отличителните характеристики, присъщи на всеки модел на марката, може да се разграничи на първо място много оригинален и донякъде дори екзотичен дизайн на готовите продукти. Това ги прави любими модели за любителите на нещо ярко и наистина красиво. В същото време сред огромния асортимент на компанията може да се намери и редица по-класически модели, които със сигурност ще се харесат на последователите на по-традиционните гледки. 

  Сред приоритетните материали, използвани главно при производството на маркови продукти, заслужава да се подчертае висококачественият памук (обикновен и по-специфични сортове, например, памук Pima), бамбукови и микромодални влакна и редица други, както традиционни, така и по-иновативни материали. Всичко това е отразено в редица колекции на компанията. Сред най-популярните и търсещи днес са такива линии, като 2(x)ist Luxe, 2(x)ist Cotton, 2(x)ist Liquid Cotton, 2(x)ist Retro и т.н. Всеки от тях, въпреки традиционната политика на компанията, се отличава от останалите със своя ненадминат стил, способен да намери отговор в душата на всеки мъж.


  2(X)IST в наши дни


  Днес всеки мъж заслужават да се наслаждава на висококачествено и удобно бельо през целия ден. В същото време неговият стилен и оригинален външен вид е в състояние да отразява и уникалността на мъжката природа, което е особено важно, когато става въпрос за представителите на по-силния пол, които искат да завладеят своя избраник веднъж завинаги. И с марката 2(X)IST това няма да е трудно за тях.