Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Марка Addicted

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  Addicted от гореща и слънчева Испания


  Испания - тази страна винаги е била известна със своята страст, с горещото си слънце и изгарящия си характер, което, разбира се, винаги се отразява на нещата, произведени там. Така че кой, ако не испанската марка, да стане един от най-известните и най-добрите производители на бельо и бански за мъже на пазара?

  Addicted е бранд за мъжко бельо, бански и спортни облекла, създаден през 2009 година в Барселона. Само за няколко кратки години компанията се превръща в един от най-големите специализирани производители на мъжко бельо и бански за мъже.


  Комфорт и качество


  Моделите на тази марка винаги са се отличавали с интересни, наситени цветове, специална привлекателност и смели идеи. Те са секси, като мъжете, за които са създадени. Всяко нещо от този испански производител винаги е уникално и е направено по най-добрите стандарти за качество, което гарантира най-високата степен на удобство и комфорт за тези, които ще го носят, а също така позволява дрехите да издържат по-дълго, без да се износват и без да губят ярките си цветове.


  За смелите мъже


  Addicted са идеални за всички мъже, които се грижат за себе си, държат на стила и качеството, а също така са уверени в себе си, уверени в своето бъдеще и готови на всичко. Тази марка от Барселона смело подчертава сексуалността им, приковава погледите в тях, принуждавайки ги винаги да са в центъра на вниманието, разкривайки истинската им същност, малко дива и много секси.

  Станете част от пламтяща и секси Испания със световно известната марка Addicted!