Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Бански прашки 1
  Бански прашки

  Бански прашки

  Изчерпано
  Секси мъжки бански прашки, за самоуверените мъже. Единствен по рода си продукт в нашия онлайн магазин. Бански мъжки прашки в свеж жилто-бял свят с ниска талия и средно шорока лента разделяща двете полукълба на мъжкото дупе, без да е прекалено вулгарно. Прдизвикват една постоянна лека възбуда и ви карат да се чувствате свободен и секси.
  39 лв
  SKU: Thong-1
  Провери за наличност
  *
  * Условията за Лични Данни
  Проверка на пратката
  14 дни право на връщане
  Бельо и бански с ТОП качество
  Безплатна доставка до офис над 130 лева
  От 2012 година на пазара
  Безпроблемна употреба на сайта
  Сигурни плащания
  - жълто бял цвят - произведено в Китай В последно време границите между мъжете и жените се размиха, особено що се отнася за дрехи. Днес почти всичко е унисекс, най-вече когато става дума за бельото. Мъжкото бельо вече е доста предизвикателно, секси, а понякога дори цветно и закачливо. В същия стил се развива и дизайна на мъжките бански.
  Много от мъжете и момчетата не смятат, че трябва да разнообразяват гардероба си и по скоро бельото си. Много от нас предпочитат да носят определен модел или марка, която те харесва и се придържат само и единствено към нея. Но за всеки модел бельо има време и място, включително и прашките за мъже и бански прашките. Този вид мъжко бельо е познато в историята още от самото начало на сътворението на света.Легендата гласи, че смокиновият лист е предходник на G-стринговете и мъжките прашки. Всъщност освен прародител, смокиновият лист се оказа и „Ябълката на раздора” или просто една загадка. Тази загадка ни отведе до Адам и Ева и тяхното грехопадение. Сигурни сме, че всички сте виждали познатата сцена, представена върху съвременни произведения на изкуството, картини и гравюри от средновековието – Дървото, змията, Адам и Ева. Навсякъде Ева е изобразена как държи ябълка. Ако попитате някого какъв плод всъщност са опитали първите хора, отговора ще бъде един – ябълка. В библията обаче никъде не се казва какво точно е било дървото и какви са били плодовете му. Различните култури почитащи Библията, оформят различни представи за това. В юдейската традиция се разказва, че дървото на познанието е било смокиня, а не ябълка. Юдеите смятали, че листата на смокинята са първите прикриващи голотата, защото били достатъчно големи. Ако това наистина е така, изглежда, че първите хора, осъзнали голотата си, са направили първите си дрехи от листата на смокинята, чиито плодове са опитали. И така в произведенията от епохата на Ренесанса и средновековието, Адам и Ева са прикрили половите си органи с листата на смокиня.
  Оставете коментар за продукта
  • *
  • * Условията за Лични Данни

  * Задължително поле

  За да определите правилно размера си и да прочетете инструкциите за правилна поддръжка на мъжко бельо, посетете ТОЗИ линк.