Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Марка Baskit

  Основана през 1999 година , Baskit е марка вече много позната и търсена по света. Под марката Baskit се произвежда и продава основно бельо за мъже и бански.Продуктите са в средния и високия ценови сегмент и се отличават с много високо качество и практичен дизайн.


  Бельо за всеки повод


  Основната цел е да се задоволят нуждите на практичния градски мъж, който държи на външния си вид и има собствен стил.Бельото е удобно и функционално, което го прави много търсено сред мъжете на средна възраст, а някой от по-спортните модели са хит сред тийнейджърите. Дрехите под марката Baskit се произвеждат под строг контрол, при високи стандарти за качество, от платове изтъкани по специална технология. Това позволява направата на мъжко бельо за всеки повод и случай: когато искаш да бъдеш секси или ти се налага да прекараш целия ден в офиса, когато излизаш вечер на среща или пък трябва да се потиш във фитнеса. Независимо дали ще изберат колекцията „ActionCool”, еко линията” PURE” или толкова популярната напоследък „Ribbed Range”, нашите клиенти ще усетят мъжкарския дух, интелигентен дизайн и индивидуалност във всички модели бельо на марката.

  От Baskit направиха модела „Джокс-слип”, който остави отпечатък в цялата индустрия за производство на мъжко бельо. Моделът е комбинация от джокс и слип, който оставя дупето ви да диша и намалява значително спарването и потенето. Това е бельо което ще носите през цялата седмица и няма да събира прах в гардероба ви.