Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Марка C-IN2

  Продуктово разнообразие и иновации


  C-IN2 е измежду най-известните производители на секси мъжко бельо. Продуктовата линия включва слипове, боксерки, джокс, джокс прашки, прашки, тениски, потници и чорапи. Целта на компанията е да продължи еволюцията на пазара на мъжко бельо и бързо се превърна в един от водещите производители, заемащ позиции във висококачествения сегмент на индустрията. C-IN2 произвежда секси бельо от изключително качествени и иновативни платове, модерни и смели цветове, и вариации от стилове.И мъжете и дамите, които гледат на бельото не просто като на необходимост са единодушни, че колекциите им са без конкуренция.


  Непрекъснато усъвършенстване


  Продукти изработени от бамбук, лиосел или от морски водорасли, са само част от нововъведенията на C-IN2. Ако се появи нещо ново, трябва да знаете, че ще го видите първо в тази марка.

  Ако търсите нормално и стандартно бельо, сте попаднали на неправилното място. Дизайнера Грегъри Совел се стреми да се развие отвъд собствените си оригинални новаторски проекти. Грег се оглежда в световен мащаб за авангардни технологии и тъкани, за да създаде продукти, които ви карат да се чувствате страхотно.

  Прегърнете свободата си и изберете това, с което ще се почувствате наистина секси.