Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Двоен Лифтър повдигач (L) 1
  Двоен Лифтър повдигач (L)

  Двоен Лифтър повдигач (L)

  Изчерпано
  Нов модел повдигач, сега вече комбиниран и за дупето.Създаден за всички. На мъжете винаги им липсват сантиметри, дължината и големината на мъжкото достонство никога не е достатъчна. Този Лифтър повдигач е проектиран така, че повдига и издава напред вашия пакет, с което увеличава значително разликата в контурите на вашия панталон, шорти или спортно долнище. Започвате да предизвиквате смесеното чувство на завист и възхищение в околните.  Двойният Лифтър повдигач е създаден да помага едновременно, както на вашия пакет, така и на дупето. Ластиците в задната страна обират нежелания луфт и повдигат леко задника нагоре, с което се елеминира ефекта "провиснало дупе" характерен за много иначе хубави мъже. Дупето вече изглежда по-стенато и оформено. Не на последно място трябва да отбележим и ефекта, който има носенетео на Лифтър повдигача върху този, който го носи. Нежното потъркване на ластиците в интимната зона около тестисите предизвиква лека възбуда, което допълнително увеличава търсения ефект. С този Лифтър повдигач вие ще бъдете новия любимец на колежките, а защо не и на колегите в офиса :)
  23 лв
  SKU: LIFTER2-L
  Провери за наличност
  *
  * Условията за Лични Данни
  Проверка на пратката
  14 дни право на връщане
  Бельо и бански с ТОП качество
  Безплатна доставка до офис над 130 лева
  От 2012 година на пазара
  Безпроблемна употреба на сайта
  Сигурни плащания
  - предназначени за повдигане и визуално уголемяване на мъжкия пакет, както и за  повдигане, оформяне на мъжкото дупе - предизвиква лека възбуда и приятно усещане докато го носите - може да бъде носен, както на голо, така и върху бельо. Много добре стои върху слипове без външен ластик, тип мъжки бикини. Подобрява визията, оформя пакета при носене върху по евтино бельо от типа "Лорд" или старо вече поотпуснато бельо. - внимание, не се препоръва използването на Лифтър повдигача под шорти за джогинг или много къси шорти от лека и по фина материя, защото ефекта е УНИКАЛЕН :)
  Оставете коментар за продукта
  • *
  • * Условията за Лични Данни

  * Задължително поле

  За да определите правилно размера си и да прочетете инструкциите за правилна поддръжка на мъжко бельо, посетете ТОЗИ линк.