Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Флаг слипове в жълт цвят(S/M) 1
  Флаг слипове в жълт цвят(S/M)

  Флаг слипове в жълт цвят(S/M)

  Изчерпано
  Секси, плитки слипове ADDICTED в жълт цвят изработени от качествен памук 95% и еластан 5%. Оригинален и уникален дизайн. Този цветен модел слипове е проектиран в Барселона и е произведен в Португалия.


   
  52 лв
  SKU: AD189-YE-S-M
  Провери за наличност
  *
  * Условията за Лични Данни
  Проверка на пратката
  14 дни право на връщане
  Бельо и бански с ТОП качество
  Безплатна доставка до офис над 130 лева
  От 2012 година на пазара
  Безпроблемна употреба на сайта
  Сигурни плащания
  - 95% памук, 5% еластан Столицата на Каталония е седалище на тази сравнително нова компания, производител на бельо и бански за мъже. От ES Collection са избрали за своя централа един от най-приказните градове в Европа и предпочитано място за живеене на много от хората по света. Барселона е изключително красив град, разположен на средиземноморския бряг и заобграден от северозапад с частична планинска верига, наречена Колсерола. Това разположение предполага и приятния климат, с  меката и влажна зима и сухо и горещо лято.Основан от Хамилкар Барка, баща на Ханибал Барка, градът се развива и строи още от II век преди Христа.Той става повод и за избухването на гражданската война в Испания, заради обевяването на Каталонската република. Барселона е средище на много артисти и на много млади хора дошли да почерпят от невероятния и дух. В града се провеждат много фестивали, спортни състезания, концерти и пр. 
  Оставете коментар за продукта
  • *
  • * Условията за Лични Данни

  * Задължително поле

  За да определите правилно размера си и да прочетете инструкциите за правилна поддръжка на мъжко бельо, посетете ТОЗИ линк.