Добре дошли в нашия магазин!
Валута:BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език: BG

Количка

0 артикула
Валута:BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език: BG
  • Меню
Начало Рекламации

Рекламации

Моля ползвайте този формуляр, за да поискате рекламация. Задължително изпратете и снимка на продукта, както и сканирано копие на товарителницата с която сте получили стоката от куриера. Можете да замените вече закупен продукт, ако не ви е по мярка или има фабричен дефект, като това трябва да стане в рамките на 7 дни след получването. Разходите по замяната са за сметка на клиента. Изключение правят:

- Продукти, които не са налични за продажба в нашия онлайн магазин и се доставят след индивидуална доставка за опредлен срок от време директно от производителя, след зададени критерии от клиента, като размер, модел, цвят - не могат да бъдат връщани или заменяни.

- Продукти от нашата категория Фетиш - не могат да бъдат връщани или заменяни по хигиенни съображения.

Продуктите, които искате да замените НЕ трябва да са обувани, носени, прани с петна и нарушена цялост, трябва да ги върнете с оригиналната ненарушена опаковка във вида в който сте ги получили. Ако върнете продукти, които не отговарят на тези условия, те ще бъдат задържани от нас и няма да бъдат заменени.

Парични суми по вече взети/приети поръчки НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ, можете да направите само и единствено замяна, с изключение на случаите, когато стоката е дефектна, което трябва да се удостовери с ясни снимки и попълнена коректно форма за рекламация. В този случай се възстановява сумата по банков път в срок от две седмици (14 дни).

За сметка на това можете да направите преглед на вашата пратка пред куриера, преди да я получите и заплатите и ако не ви удволетворява да я върнете. 

За една поръчка може да бъде направена рекламация и замяна само веднъж!

Полетата с * са задължителни.