Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Как да изберете правилните бански

  Как да изберете правилните бански

  яну 21, 2020

  Тази статия не представя правилните или грешни варианти за избора на бански, но трябва да подходите към възприемането на себе си от реалистична гледна точка, да вземете решение за дрехи, които могат да направят впечатление на другите хора. А те ще оценят външния Ви вид, независимо дали го искате или не.

  Как да изберем правилните бански

  В сравнение с повечето мъжки дрехи, изборът на бански не е толкова труден. Не се нуждаете от перфектно прилепване по тялото, основното е да не се съблече от вълните, но за тази цел повечето модели имат връзки за регулиране върху еластичната лента.

  Това не означава, че трябва да вземете първия модел, който видите и да считате, че мисията е успешно изпълнена. Струва си да изберете модела, който Ви харесва, а също и да седи перфектно на фигурата Ви.

  Стъпка 1: Колко активно ще прекарате времето си във водата

  Ако карате сърф или обичате да плувате, широките модели не са за предпочитане. Ще Ви бъде некомфортно с мокри и провиснали бански. Също така е необходимо да намалите съпротивлението на водата, така че е по-добре да изберете плътно прилепнали по тялото модели.

  Стъпка 2: Колко тен искате да хванете

  Ако искате по-малко тен, дългите модели са идеални за Вас, а ако искате повече - съответно бански с минимално покритие и плътно прилепване към тялото.

  Стъпка 3: В каква среда трябва да носите бански, каква реакция очаквате от останалите

  Мъжете със семейството си на почивка не се нуждаят от стилистични изкушения. Всичко трябва да е просто и функционално. Но тези, които планират да обикалят плажни партита и забавления, трябва да изберат малко по-педантично.

  От своя страна бизнесмените, които може да са в СПА центъра или в басейна на хотела с колеги и бизнес партньори, трябва да направят избор въз основа на тези условия.

  Запитайте се:

  Опитвате ли се да впечатлите някого?

  Ако не, отпуснете се. Изберете това, което Ви е удобно.

  Искате ли да изглеждате секси?

  Ако е така, ще Ви е необходим модел, който да отговаря на Вашето тяло, както и на тена на кожата Ви.

  Ако имате бирено коремче, тогава забравете за плътно прилепнали къси модели. Но ако бедрата и задните Ви части са в добра форма, тогава те са страхотен избор. Ако ли не - препоръчваме Ви да изберете бански шорти до коленете.

  Вие сте в добра форма, но не искате да привлечете вниманието на непознати?

  Дългите плътно прилепнали бански или къси панталони изглежда са създадени за Вас.


  Подобни Постове

  Чистата и здрава кожа ни прави по-красиви, което влияе на целия ни живот. Как да се грижим за не...

  Мъжкото бельо никога не е било само облекло или нещо, с което да прикрием най-интимната част от ...

  Мъжкият бизнес костюм е неразделен елемент от гардероба на уверения и успешен представител на по...