Език: BG
Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Бельо за лоши момчета
 
|

Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

Мъжки прашки - какво ново ?

Секси ли е мажът по прашки?!
 
Колкото интересен, толкова и спорен се оказа този въпрос!

Една голяма част от жените по форуми като bg-mamma и azjenata, категорично не намират за секси или по-скоро отхвърлят идеята - мъж по прашки. Но, защо ли е така? Може би предрасъдък, а може би нещо друго! Не е от толкова голямо значение, защото има и доста дами, които намират за секси мъжа по прашки.

Доводите на тези любители на прашката са,че мъжете могат да носят прашка, ако „мъжът има хубаво и атлетично тяло!”. Фактът е очебиен. Който и да е мъж с добра физика и оформено тяло ще изглежда добре с прашка, джокс, слип или боксер.


Интересен е и въпросът „Кои мъже носят прашки?”.  За съжаление българинът е доста костелив орех и не обича да експериментира в това отношение. Повечето мъже смятат че прашката е част от женския гардероб и трябва да си остане там. Е ние не сме на това мнение. Мъжът в прашки обикновено е мъж, освободен сексуално и не търпи правила, задръжки, нито робува на скрупули. За него всичко е позволено и всичко трябва да се изпробва и експериментира. А ако не друго то прашката едно добро решение  за разчупване на гардероба, а защо не и интимните отношения с половинката. Убедени сме че има и такива, които не си признават, но това е техен избор. Малко известен е факта, че един от любимите ни български актьори обича да носи прашки - Калин Врачански, адмирации за което. 

 

 

Мъжки мрежести прашки

 

 

 

 

Харесвате или не, пазара на бельо предлага мъжки прашки и при това в доста голямо разнообразие на модели, цветове и материи. Ние сме  специалисти по темата и може да ни се вярва. 

www.queerwear.net, е най-големият он-лайн магазини за мъжко бельо и при нас моделите са най-разкрепостени.

 

 

 

 

 

 

Те са изработени от фини материи, в комбинация с широк ластик, подходящи както за ежедневието така и за спорт. Леки и удобни, те следват идеално линията на мъжкото достойнство. Оказва се, че разнообразието от марки и модели е доста голямо. От класическа мъжка прашка, тип „Чук Чук”, през иноваторите от САЩ - Andrew Christian, които предлагат и по-нестандартни решения, като мъжката Y прашка. Задната част, на която е решена с възбуждащ триъгълник под формата на латинската буква Y. И така стигаме до предложенията от N2N Bodywear, малко по изчистени като модели и позволяват да бъдат носени дори под официално облекло. Материята, от която са изработени пропуска въздуха да цикулира и носи чувство на прохлада.

 

 

 

 

мъжки прашки

 

 

 

Бяла прашка или черна прашка – класика, но днес прашка не е това което беше дори в цветово отношение. Смели цветове като червено и лилаво, ярки тонове на синьо и нестандартни принтове.

Е както сами се убедихте вече има по нещо за всеки. Оттук на натък изборът е ваш. И все пак не правете компромис с тази част от  вашият гардероб. Доверете се на лидерите в бранша за мъжко бельо  - www.queerwear.net