Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Мъжка прашка 100% 1
  Мъжка прашка 100%

  Мъжка прашка 100%

  Изчерпано
  Мъжки прашки с дизайн идващ от далечна Австралия.Те са част от Basic Collection  на австралиския производител на бельо Obviously.Отличават се с уникална торбичка с анатомичен дизайн, който осигурява максимален комфорт и никакво дразнене. Това позволява гениталиите да висят свободно надолу. с което се намалява изпотяването,предотвратява се смачкването и подпомага мъжете, които са загрижени да запазят репродуктивните си възможности. Материята на това бельо е мека, гладка , копринена и толкова лека и деликатна, че почти не се усеща. Има отлично влаго усвояване и оставя кожата да диша свободно. Не избледнява дори и след многократно пране.
   
  29 лв
  SKU: TngOy
  Провери за наличност
  *
  * Условията за Лични Данни
  Проверка на пратката
  14 дни право на връщане
  Бельо и бански с ТОП качество
  Безплатна доставка до офис над 130 лева
  От 2012 година на пазара
  Безпроблемна употреба на сайта
  Сигурни плащания
   - изработени от 90% бамбукова коприна и 10% ликра - дизайн на Obviously (AUS) Това е щадящо околната среда бельо.

  Изработено е от
  100% биоразградим текстил , направени от бамбук , които е естествена суровина и  е основен компонент на тъканта. Това е един от най-екологично чистия текстил , което съществува. Той е изработен от устойчиви насаждения от бамбукови дървета , като за производството на 1 000 килограма от този текстил се изисква разход от 500 литра вода, а за същото тегло памук разхода е повече от 6000 литра вода. Това води до огромна икономия на един от най-ценните ресурси на Земята - водата.
   
  Оставете коментар за продукта
  • *
  • * Условията за Лични Данни

  * Задължително поле

  За да определите правилно размера си и да прочетете инструкциите за правилна поддръжка на мъжко бельо, посетете ТОЗИ линк.