Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Пиратски панаталонки 1
  Пиратски панаталонки

  Пиратски панаталонки

  Изчерпано
  В западната част на Индийския океан, само на 400 км от бреговете на Африка е разположен четвъртия по големина остров в света - Мадагаскар. Люлка на пирати, това райско кътче е видяло много битки, злато и разгулен живот. Невероятната жега на острова през 1500 г., когато е бил открит от португалеца Диого Диас, се е запазила и до днес. Именно тя е причината за трaдиционното пиратско облекло, което вдъхновява 500 години по късно Christos Babitsos да създаде тези пиратски панталони. Ушити от 100% стреч памук, по технологията на гъсто-преплетена мрежа, която позволява както на плата, така и на кожата да диша свободно. Разполагат с двоен ластик, един по-тънък и незабележим и един широк с логото на марката. Тази система позволява с едно подръпване предницата да падне лесно надолу( използвано от пиратите в многобройните им набези придружени от групови изнасилвания), като при пускане ластика я връщa отново на мястото си. Кабсите от двете страни, освен за стил и като аксесоар, служат и за отваряне на крачолите. Отпред разполагат с два джоба, а кройката на крачолите е стилно заоблена, разкривайки част от бедрото, но не повече от необходимото.
  74 лв
  SKU: greece-04461-back-M-L-XL
  Провери за наличност
  *
  * Условията за Лични Данни
  Проверка на пратката
  14 дни право на връщане
  Бельо и бански с ТОП качество
  Безплатна доставка до офис над 130 лева
  От 2012 година на пазара
  Безпроблемна употреба на сайта
  Сигурни плащания
  - 100% памук - произведени за истински сексуални пирати - мултифункционални къси панталонки Корабът  е на Едуард Тийч, наричан още Черната брада или Блекбърд  е английски пират с доста зловеща слава, вилнял в Карибско море между 1716 и 1718 г. Други източници твърдят, че името му е Едуард Дръмонд (Edward Drummond). Той дължи прякора си на своята огромна черна брада, в която имал навика да вплита запалени фитили по време на бой. Загива по време на битка с британски военни моряци, изпратени да го заловят. Главата му е отсечена по време на боя и окачена като трофей на бушприта на кораба на британския лейтенант Мейнард. 
  Оставете коментар за продукта
  • *
  • * Условията за Лични Данни

  * Задължително поле

  За да определите правилно размера си и да прочетете инструкциите за правилна поддръжка на мъжко бельо, посетете ТОЗИ линк.