Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Прайд

  Неравенството в наши дни


  Гей мъжете абсолютно винаги са били част от обществото! Това важи с абсолютна сила и за лесбийките, бисексуалните, трансджендър и интерсекс хората. В различните периоди в историята тези групи от хора са били подлагани на най-различни форми и степени на потисничество. Те са били отхвърляни от най-близките си хора, от религията, медицината и законите. Много хора не забелязват, но доста голяма степен от това потисничество продължава дори и днес.


  Цел на Прайд


  Прайд не е демонстрация, а противодействие на всички невидими и видими сили и механизми на потисничеството на ЛГБТИ хората. Основната цел на движението е членовете на ЛГБТИ да бъдат третирани без да бъдат съдени на база сексуална ориентация и полова идентичност. Прайд цели приемане от страна на обществото и дългосрочно подобряване на животите на хората, които са родени с различни куиър идентичности.

  ЛГБТИ общностите се разкриват като легитимна част от обществото. Чрез видимостта на това движение те твърдо заявяват, че са български избиратели и данъкоплатци, способни на висококачествен труд и имат абсолютното законно право да бъдат чути техните проблеми и да бъдат разрешени!

  Проверка на пратката
  14 дни право на връщане
  Бельо и бански с ТОП качество
  Безплатна доставка до офис над 130 лева
  От 2012 година на пазара
  Безпроблемна употреба на сайта
  Сигурни плащания