Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  сини боксерки AUS
  сини боксерки AUS "Пейтриът"

  сини боксерки AUS "Пейтриът"

  Изчерпано
  Property of Australia PATRIOT боксерки с джоб WONDERJOCK,който прави пакета ви да изглежда по-голям, а вас по-смели. Много удобни, с гаранция за високо качество. Ако традиционно носите размер L , но имате малко по големи бедра, Ви препоръчваме да закупите размер XL , ще ви бъде по мярка! Това са къси боксерки наричани трънк. Носят се целогодишно, основно в по студените месеци.Материята е много мека, без да се мачка или протрива лесно.Изклчително издържливи с високо качество от aussiebum.  
  39 лв
  SKU: AB3-XL
  Провери за наличност
  *
  * Условията за Лични Данни
  Проверка на пратката
  14 дни право на връщане
  Бельо и бански с ТОП качество
  Безплатна доставка до офис над 130 лева
  От 2012 година на пазара
  Безпроблемна употреба на сайта
  Сигурни плащания
  Това е "единствен" продукт, който не може да бъде намерен другаде. 100% памук. AussieBum e популярна марка на едноименния производител от Австралия. Серията PATRIOT е характерна със специфичен дизайн и различни надписи съответстващи на различни държави, както и с джоб WONDERJOCK, който прави пакета ви да изглежда по-голям! Компанията AussieBum e един от най-уважаваните австралийски производители и често печели ежегодната награда на Австралиската Търговска Асоциация. През 2006 година бяха наградени и с наградата "Най-успешен износител на Австралия".Aussi (Оси), както галено ги наричат в Австралия, са вече утвърдила се и харесвана марка по цял свят.Заради високото си качество, честото "бомбардиране" на пазара с нови модели и достъпните си цени. Докато преди години те залагаха основно на по-класически модели мъжко бельо - къси (трънк) боксери, памучни слипове и бански шорти, последната една година от фабриките в Аделаида все по-често излизат нови модели еротично бельо с мрежест текстил или бельо за спорт, джоксове и бандажи.Техните модели стават все по забавни, шарени и с все по-малко плат. Има определен чар в това да си купиш бельо чак от далечна Австралия.Окрита през 1606 г. от холандците, тя става британско владение и място за изселване на каторжници през 18-ти и 19-ти век. Австралия сега е честата по големина страна в света, едва с 22 милиона население и  е тринадесетата икономика.Тя се намира в южното полукълбо и името и идва от латнинската фраза (терра аустралис инкогнита) - непозната южна земя.
  Оставете коментар за продукта
  • *
  • * Условията за Лични Данни

  * Задължително поле

  За да определите правилно размера си и да прочетете инструкциите за правилна поддръжка на мъжко бельо, посетете ТОЗИ линк.