Връщане на продукт Queerwear.net
Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Връщане на продукт

  ВРЪЩАНЕ

  Закупените стоки могат да бъдат връщани в срок от 14 календарни дни от получаването им, без да се посочва конкретна причина.


  Ние възстановяваме заплатената сума по банков път или на място в наш обект. НЕ възстановяваме пари чрез наложен платеж. Възстановяването на сумата може да се случи не по-късно от 14 дневен срок от упражняването на правото на клиента.


  За да може това да се случи е необходимо да се представи касовия бон за покупката, стоките да не са били употребявани и да не е нарушена целостта на опаковката.


  Разходите за транспорт при при отказ от покупката се поемат от подателя. Клиентът трябва да върне стоката с куриер по избор на адрес: София 1700, ж.к. Студентски град, ул. "Проф. Д-р Иван Странски" 1 В или офис на СПИДИ "Студентски град, блок 58".


  Внимание! В случай, че не спазите указанията за връщане на стока, ние няма да приемем стоката обратно и няма да възстановим заплатената от вас сума. Следвайте инструкциите внимателно, за да не заплащате допълнителни куриерски такси!


  При отказ за заплащане на транспортните разходи или неуспешен контакт с клиент, който е потвърдил поръчката по телефон, на същия ще му бъдат отнети правата за използване на опцията "Наложен платеж" както в онлайн магазин queerwear.net, така и в онлайн магазините на нашите партньори.

   • *
   • * Условията за Лични Данни

   * Задължително поле