Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Марка Calvin Klein

  Calvin Klein е една от най-известните марки мъжко бельо в света. Още от самото основаване на бранда, компанията става безспорен лидер на пазара, предлагайки на потребителите иновативен дизайн, висококачествени материи и изключителни кройки.


  Началото на компанията


  Марката Calvin Klein е основана през 1968 г. от американеца Calvin Klein. Първоначално тя произвежда връхни дрехи за мъже, но 10 години по-късно прави големия си пробив, пускайки модели плътно прилепнали дънки с ниска талия и лого на задния джоб. Клайн е първият, който превърна работните дрехи в истинска сексуална „бомба“ и обект на желание за всички по света.


  Calvin Klein в наши дни


  Днес в допълнение към дънките под марката Calvin Klein Jeans се произвежда пълна гама от мъжки, дамски и детски дрехи в спокоен, но изразителен ежедневен стил. Ризи, панталони, рокли, тениски, бельо, якета и трикотаж се отличават с ясни линии, спокойни цветове и приятни текстури, които искате да докоснете.

  В началото на 2000-те мястото на Келвин Клайн на поста изпълнителен директор е заето от Франсиско Коста, но през годините оттогава марката не е загубила уникалния стил, заложен в нея от основателя. Calvin Klein Jeans все още е личен комфорт и свобода на тялото, които пораждат лекота и чувственост. Това е основната тайна на марката: тя позволява на хората да се покажат такива, каквито са.