Как обработваме поръчките си?

След като получим Вашата поръчка, ще се свържем с Вас за потвърждение на посочения телефонен номер. В случай, че е грешен ще се свържем с вас по email.

Съветваме клиентите си да въвеждат коректни данни за доставка, за да можем в най-кратък срок да обработим поръчката Ви и да я получите час по-скоро.

Как организираме доставката на продукти?

Поръчаните от Вас продукти ще бъдат опаковани и предадени на куриерска фирма, която има сключен договор с нас. Фирмата доставчик отговаря за извършване на доставката в рамките на 48 часа от получаването й на територията на Република България.

Описанието на поръчката ще бъде едно от следните:

  • дрехи;
  • козметика;
  • аксесоари.

Освен това, никой служител на куриерската фирма няма да преглежда съдържанието й, а думи като „еротично“, „секси“ и т.н. няма да фигурират никъде.

Как можете да платите?

За удобство на нашите клиенти, предлагаме популярния метод на плащане „Наложен платеж“, който позволява да заплатите поръчката си в момента на доставката й.

Можете да заплатите стойността на Вашата поръчка и по банков път, като използвате опцията за плащане „Банков превод“.

Връщане на закупена стока

Всяка закупена стока може да бъде върната в срок от 14 календарни дни от получаването й. Не е необходимо да се посочва конкретна причина. За да се случи обаче, трябва да предоставите касовия бон, който ще получите от куриера, стоките да не са били употребявани и да не е нарушена целостта на опаковката.

Поради спецификата на бельото, отваряни продукти се считат за използвани.

Ние се ангажираме да възстановим заплатената от Вас сума в срок не по-дълъг от 14 календарни дни от упражняването на правото за връщане.

Разходите при отказ на поръчка се поемат от подателя (клиента). Това са транспортните разходи. Клиентът трябва да върне продуктите на адреса, от който е изпратена – „София 1700, ж.к. Студентски град, ул. „Проф. Д-р Иван Странски“ 1″.

При неспазване на адреса за връщане, Melina.bg запазва правото си да не пренасочва пратката, да не поема транспортните разходи и да не изплаща дължимата сума и да върне поръчката на подателя докато не я изпрати по задължителния регламент за връщане.