Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Често Задавани Въпроси

  1. Закупих си бельо от вас, но не ми  харесва, не ми стои добре, задникът ми изглежда като изсипан, стяга ми и въобще не ме кефи. Kакво да правя?

  Не бързайте да се отказвате от поръчката си! Проблемът от продукта ли идва или от самите вас? Повечето ни продукти са създадени да подчертават извивките на мъжкото тяло, но ако не сте във форма това не е повод да се отчайвате! Представете си колко секси ще прилепне новото Ви бельо само след 2-3 месеца тренировки, за да влезете във форма.

  Но все пак, ако не Ви се влиза в секси форма можете да заявите рекламация и да върнете стоката.

  2. Как мога да заменя продукт?

  При замяна на бельо ЗАДЪЛЖИТЕЛНО то трябва де е в оригиналната си опаковка, да не е повредено, мръсно или носено. В замяна ще можете да си изберете друг продукт на същата стойност или по скъп, като разликата доплатите при доставка. Разходите за връщането са за ваша сметка.

  Не могат да бъдат връщани или заменяни по хигиенни съображения продуктите от нашата категория Фетиш/Fetish, както и продуктите, които не са налични и са на индивидуална доставка.

  Ако бельото е с дефект или има някакъв друг фабричен проблем, който не сте могъли да знаете преди да го закупите имате право да го върнете и да получите парите си обратно. До три дни след като получим върнатото бельо ще ви преведем платената сума по банков път или на място в наш обект.

  3. Харесах си едни сладки прашки (джокс, слипове или др.), но няма моя размер, дали ще зареждате скоро?

  Има доста голяма вероятност да заредим! Но трябва да Ви имаме в предвид.
  Ако сте си харесали много определен продукт - пуснете запитване до нас. Можете дори да ни се обадите. Ние ще Ви имаме в предвид при следващото зареждане и ще се свържем с Вас за да потвърдим.

  Таен отговор от служител: Шефът се прави на луд, но зареждаме по-често от 1 път на 2 месеца.

  4. В какъв срок ще получа поръчаните от мене артикули?

  Обработката на поръчките започва всеки делничен ден от 09:00 до 14:00. През този период очаквайте обаждане от наш служител за да потвърдите поръчката си.

  След това ние ще ги изпратим и можете да очаквате доставката на следващия работен ден. Поръчките направени до 16:00 ще бъдат изпращани в същия ден само след потвърждение по телефон.

  Кратък отговор: Ако си вдигнете телефона, когато Ви потърсим, ще се радвате на поръчката си още на следващия ден.

  5.Трябва ли задължително да се регистрирам?

  Не. Но защо не? Нашите регистрирани и абонирани потребители получават доста повече специални оферти с повод и без повод. Ето още няколко ключови предимства:

  • Пазарувате по-бързо.
  • Запазите много адреси за доставка.
  • Виждате историята на вашите поръчки.
  • Запазване на продукти в списък с желания.
  • Ще сте по-специален за нас.

  6. Искам да поръчам мъжко бельо, как да платя?

  Това да са Ви притесненията. С пари всеки може. Можете да платите чрез наложен платеж, банков превод и дори на място в наш обект.

  Внимание: Не важи за клиенти, които са злоупотребявали с нашата доброта. За тях остава само опцията с банков превод :). Sorry not sorry.

  7. Много ви се кефя, какво мога да направя за вас?

  Пишете ни на имейла office@queerwear.net за да ви изпратим банковата си сметка, по която можете да преведете парична сума по ваш избор, като дарение. Ако мине номера.

  Харесайте ни във Facebook: Queer Wear
  Харесайте ни в Instagram: Мъжко бельо - за лоши момчета