Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Пенис помпа Hydromax9 1
  Пенис помпа Hydromax9
  399 лв

  Пенис помпа Hydromax9

  399 лв
  SKU: BM-HM9-AB
  Бърза поръчка
  *
  *
  *
  * Условията за Лични Данни
  Проверка на пратката
  14 дни право на връщане
  Бельо и бански с ТОП качество
  Безплатна доставка до офис над 130 лева
  От 2012 година на пазара
  Безпроблемна употреба на сайта
  Сигурни плащания

  Пенис пенис помпа, създадена да развие или възстановите мощната ерекция и да увеличи размера на члена ви. Засилвайки кръвообращение, Hydromax9 помага да се поддържа мъжката репродуктивна система на високо ниво. Необходима за всички мъже, които имат заседнал начин на живот, както и за мъже на възраст.

  Принципът се основава на изпомпване на кръв през кавернозните тела, капилярите на пениса. В медицината този метод за обучение на потентност се нарича LOD терапия и се използва широко в специализирани клиники. Чрез тази помпа ще спестите време и пари и можете да тренирате в домашни условия.

  След всяка сесия членът може да приема повече кръв от обикновено, като става по-голям. Ефектът от уголемяването трае няколко часа. При редовни упражнения се наблюдава активен растеж на пениса, който остава перманентен. Средното увеличение на размера на пениса е около 25-30% за 10 месеца. Настъпва ефектът на постепенен растеж на клетъчно ниво. Увеличава се не само обемът на кухините, съдържащи кръвта, но и масата на самата тъкан, гладката мускулатура на пениса, поради увеличаването на броя на клетките - хиперплазия. Този ефект остава завинаги.

  Начин на използване:
  1. Напълнете хидропомпата с вода от душ, вана или съд с вода. 
  2. Ако сте потопили помпата под вода можете веднага да поставите члена си в помпата докато е под водата. В противен случай е нужно да задържите дъното на помпата, за да сте убедени, че водата няма да изтече.
  3. Притиснете Bathmate към тялото си, за да създадете вакуум. Още в началото трябва да усетите, че налягането нараства, а излишната вода ще изтече през клапа в горната част на помпата за пенис. Има вероятност да се налага да изпомпвате от 4 до 5 пъти докато тя спре да изтича. Когато не можете да изпомпвате повече, значи сте постигнали максималния вакуум.
  4. Можете да спрете държането на хидропомпата. Ако сте под душа можете да продължите с къпането и да увеличавате налягането при необходимост.
  5. Препоръчителното ползване е в диапазона между 15 и 20 минути.
  6. След края на процедурата за уголемяване, натиснете клапата в горния край на помпата и ще отпуснете налягането.
  Оставете коментар за продукта
  • *
  • * Условията за Лични Данни

  * Задължително поле

  За да определите правилно размера си и да прочетете инструкциите за правилна поддръжка на мъжко бельо, посетете ТОЗИ линк.