Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Мъжки Прашки

  Защо мъжките прашки набират популярност


  През 90-те години на миналия век е било прието, че прашките се носят само от гей мъже, еротични танцьори и жиголота, но в модерните времена нещата не стоят точно така.

  Момчетата желаят да бъдат център на вниманието. Те искат да привличат погледите и да бъдат обекти на желанието. Това е и причината мъжките прашки да се утвърдят, като бельо при тях.


  Какви видове ще откриете


  Съществуват многообразни по вид, форма и дизайн модели и марки прашки.

  Има стандартни и изчистени модели, но съществуват и множество еротични и провокативни мъжки прашки за специални моменти.

  Добре е всеки, който има такива дарбата на стегнато и мускулесто тяло, да ги показва с помощта на бельото си.


  Какво можете да намерите в Queerwear


  При нас можете да намерите както ежедневни, така и по-нестандартни мъжки прашки, с мрежи или дори такива, на които липсва ластика минаваща между двата седалищни мускула.

  Това, което ще изберете за вас или за вашето момче е въпрос на вкус и голяма доза фантазия, примесени с уникалността и индивидуалността на въображението ви.

  Като заключение само ще добавим, че избора на бельо е строго индивидуално за всеки, но сексапилно, модно и много красиво може да е всяко бельо, което е избрано не само според модните писъци, а и според структурата на тялото.

  Проверка на пратката
  14 дни право на връщане
  Бельо и бански с ТОП качество
  Безплатна доставка до офис над 130 лева
  От 2012 година на пазара
  Безпроблемна употреба на сайта
  Сигурни плащания