Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Марка AussieBum

  1. 1
  2. 2

  Качество от aussieBum


  Производител на мъжко бельо и бански от далечна Австралия. Всички продукти от тази фирма се произвеждат само и единствено във фабриките на AussieBum - Австралия и се внасят директно от там. По този начин гарантират качеството на своите продукти. Марката е особено популярна в САЩ и западна Европа и в буквален превод означава "австралийско дупе". Всички продукти са с изключително високо качество и оригинален дизайн.


  aussieBum от Queerwear

  QueerWear.net е официален партньор на AussieBum в България. При нас можете да намерите последните модели слипове, боксерки,мъжки бански и дрехи за спорт. По наше мнение тази марка произвеждат може би най-качественото и трайно мъжко бельо в света.


  Заслуги на aussieBum


  Компанията на два пъти е награждавана за най-добър износител на Австралия. В последните години се утвърдиха, като производители на едни от най-харесваните мъжки бански по света. Като морска държава населявана от хора, които прекарват половината от живота си на плажа, Австралия е всепризнат лидер в производството на плажни аксесоари, бански костюми, шорти за сърф и други. Голяма част от тази слава се дължи на фирмата AussieBum и техните страхотни модели.