Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Мъжки джокстрап и джокс

  Джокс или както ги наричат ​​още jockstrap - се появиха преди повече от 200 години. Родината им е САЩ, където този модел е разработен, за да е по-удобно за спортистите да извършват определени физически дейности.


  Какво представлява джокс?

  Този модел мъжко бельо представлява чифт слипове, които отпред са възможно най-подобни на танга или прашка. Но те имат известна разлика - отзад, в областта на задните части, те са отворени.


  Техният дизайн съдържа еластична талия, която е по-широка от тази на другите модели. Пред пояса има триъгълник с централен шев и вдлъбнатина, която поддържа пениса. А в областта на чатала от триъгълника се отделят две еластични ленти, които, прилягащи към задните части по краищата, са прикрепени с втория край към лентата на колана отстрани. По този начин отзад конструкцията изглежда така, сякаш тъканта, покриваща дупето, е изрязана и остава само ластикът на ръба.


  В съвременните модели, предназначени за практикуване на определени спортове, в предната част на конструкцията на бельото се вмъква защита за мъжките гениталии, която да ги предпазва.


  За какво са нужни?

  Този модел първоначално е разработен за спортна употреба. Подходящ е за тези цели, доколкото е възможно, тъй като осигурява пълна свобода на движение.


  На първо място, колоездачите оцениха функционалността и комфорта. Липсата на тъкан в глутеалната област позволи по-лесното и удобно движение в тазобедрената става.


  След това мъжките джоксове пуснаха корен сред спортистите, занимаващи се с бойни изкуства. И оттам те първо бяха използвани най-вече от любители спортисти и постепенно запълниха рафтовете с бельо сред обикновените представители на мъжкото население.


  Въпреки това тяхното използване има редица предимства, като:

  • Осигуряване на по-голям обем на движение;

  • Липса на скованост;

  • По-свободен достъп на кислород до определени части на тялото;

  • Без ефект на прегряване.


  Поради ефекта, който джокс бельото има върху телесната температура, предотвратявайки прегряване в интимната зона, може да бъде препоръчан да се носи в горещо време. Това ще помогне да се поддържа здравето на мъжете.


  Защо да вземем джокс от Queerwear

  В България това бельо е популярно под името бандаж. В по-стегната форма и с предпазни кори, бандажите се използват и като предпазител на мъжкия пакет при бойните спортове.

  Последните години от това бельо вече има много популярни еротични модели. Трябва да сме честни – хубавият, стегнат мъжки задник е гордост за собственика му и няма защо да бъде крит. Той се харесва както на жени, така и на мъже.

  Ние от Queerwear сме подбрали най-качествените модели мъжки джокс от ТОП производители на оригинални цени.

  Проверка на пратката
  14 дни право на връщане
  Бельо и бански с ТОП качество
  Безплатна доставка до офис над 130 лева
  От 2012 година на пазара
  Безпроблемна употреба на сайта
  Сигурни плащания