Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Марка N2N Bodywear

  N2N (Next to Nothing) - "почти нищо" е американска марка за мъжко бельо и бански костюми, създадена през 1997 г. в Лос Анджелис. Тя проектира линия бельо, която обгръща перфектно мъжката физика. Мисията на марката е да осигури най-удобните и качествени дрехи, за да накара всеки мъж да се чувства по-мъжествен и уверен, като една голяма част от моделите са насочени към нестандартните и различните мъже.Това е една от любимите марки мъжко бельо на метро-сексуалните и гей мъжете в Америка.

  N2N Bodywear предлага богат асортимент от мъжко бельо:

  • ACTIVE - спортни дрехи, като къси панталони, шорти и мъжки клинове за спорт;
  • EROTIC - еротичното мъжко бельо и голям избор от мъжки прашки и джокс. Тя е създадена за мъжете, които искат да бъдат различни и нестандартни;
  • SWIM - колекция от бански костюми;
  • UNDERWEAR - по-стандартното мъжко бельо, като слипове и боксерки.


  Качество и комфорт


  Всички модели на N2N Bodywear следват от близо линията на тялото, така че да покажат резултатите от вашата усилена работа във фитнес залата или на спортния терен, а за по-изразен контур и подобряване на силуета, марката предлага модели със собствена торбичка nHANCE (интимен джоб), която дискретно повдига и придържа вашия пакет на място. Кройките в задната част се впиват естествено и са направени, така че подчертават перфектно мъжкото дупе. За удобство на своите клиенти, марката използва естествени и синтетични влакна, като памук и ликра за усещане на лекота и гладкост. Материите са с висока пропускливост на въздух, без да запарват интимните Ви части и са с достатъчна разтегливост за пo-надарените.

  От N2N са иноватори в създаването на материи, които са единствени и уникални по рода си. Проектирани са така че да наподобяват промазки - матирани платове, напомнящи кожа, мрежи и други. Предлагат се и модели с голямо цветово разнообразие. С многото колекции, които намекват за секс, без да преминават границата, N2N Bodywear успешно се нарежда на пазара за мъжко бельо, като един от най-големите производители в бранша, а моделите им са традиционно търсени и купувани от активно спортуващите млади мъже. Фирмата изгражда репутация за качество, като извежда мъжката сексуалност до следващото ниво на сексапила и същевременно запазва мъжкия облик на линиите, които създава.

  Много от нас прекарват голяма част от свободното си време във фитнеса, но това не е достатъчно. Не трябва да се примиряваме с едни непривлекателни и понякога провиснали дрехи. N2N не е типичната фирма за бельо и бански костюми. Нейната мисия е да накара мъжете с по-освободено сексуално поведение да се чувстват секси и привлекателни.