Мъжки Слипове ⊶ Купи марков Слип ⊶ ХИТ Цени ⋆ Queerwear
Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Слипове за мъже

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

  Предимства на мъжките слипове


  Това невероятно бельо за мъже покрива всичко, което трябва да бъде обхванато, а в същото време отговаря на всички съвременни тенденции в модата.


  За разлика от други видове бельо, слиповете са универсални. Те могат да се носят под къси панталони, официални панталони, дънки и всичко, което се сетите. Идеални за фитнес, ежедневна употреба или изискани вечери.


  Още едно предимство на слиповете е, че те перфектно улавят и поддържат достойнството ви и подчертават формата на дупето, без да ограничават движенията.


  Видове слипове за мъже


  1. Стандартни

  Повечето от мъжете предпочитат носенето на класически модел слип поради редица обективни причини. Това е универсално бельо, което се произвежда в различни дизайни, височини, цветове и платове.

  Стандартните слипове са удобни за носене под абсолютно всички панталон, дънки и други. Прилягат почти перфектно и осигуряват свободата, от която се нуждаете. Слиповете са подходящ вариант за всекидневно мъжко бельо и спорт.


  2. Ниска талия

  Горната част на този слип обгръща тялото под нивото на талията. Тези модели са предпочитани, когато дрехите ни са с по-специална кройка и падат по-ниско от обикновените ни дрехи.


  3. Висока талия

  Тези мъжки слипове гарантират плътно прилепване точно до под пъпа. В повечето случаи този тип слип се използва за допълнително оформяне на тялото.


  Защо да изберете слипове от Queerwear


  При нас ще откриете едни от най-търсените модели - грижливо избрани от нашия екип с цел да задоволим и най-претенциозните си клиенти.


  Всички модели са специално селектирани и избрани от най-големите луксозни производители на мъжко бельо в света.


  Нашата цел е да бъдете щастливи от направения избор. Стремим се непрекъснато да се усъвършенстваме, така че да останете доволни и да можем да предложим за всеки вкус по нещо.

  Проверка на пратката
  14 дни право на връщане
  Бельо и бански с ТОП качество
  Безплатна доставка до офис над 130 лева
  От 2012 година на пазара
  Безпроблемна употреба на сайта
  Сигурни плащания