Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  10 Правила за мъжкото бельо

  10 Правила за мъжкото бельо

  сеп 23, 2019

  Мъжете носят бельо. Почти всякакво. Почти винаги. Понякога дори си купуват ново. Но, така или иначе, именно бельото остава за повечето хора една от най-дребните части на гардероба. И е много несправедливо, между другото. 

  Чувство за стил, не започва с придобиването на чифт дънки от новата колекция, и дори не започва със слънчеви очила с много разпознаваеми форми. Всичко започва с бельото – история, която се използва ежедневно от всеки човек. 

  Правило номер 1

  Изхвърете всичко старо бельо и го заменете напълно!

  Шест-осем години. Именно тази цифра "изкочи", когато огромен брой мъже са интервюирани по темата за това колко дълго те носят своите гащи, преди да купя нещо ново. Това не може да бъде. Просто защото човечеството ще загине, а броят на лесбийките силно ще се увеличи след такива факти.

  Може би е време да се помисли за това, че материята има свойството да се износи. Тъкан, която непрекъснато усеща триенето не само на кожата, но и друга материя отгоре, се износва в пъти по-бързо. Всичкото бельо трябва да се сменя най-малко веднъж годишно. 

  Правило номер 2

  Създайте своя собствена колекция бельо.

  При мъжете трябва да бъде поне 10 чифта бельо под ръка. Преценете сами: едни, най-малко, за дните през седмицата, още два чифта за почивните дни, едни удобни за спан и може би, няколко чифта за извънредни ситуации. При това, няма извинения за особеностите в начина на живот.

  Те не играят никаква роля: най-активените спортисти и най-обикновените офисни чиновници трябва да се отнасят еднакво към собствената си хигиена. 

  Правило номер 3

  Намерете своя марка. 

  Разнообразие – специфика на живот, дори когато става въпрос за мъжко бельо. Важно е да запомните, че най-важното за бельо – форма. Можете да избирате между размери, щампи, бродерии и тенденции, но като цяло – всяка форма трябва удобно да се седи, да не ограничава движения и без да се създава дискомфорт от лошо обработени или груби шевове. 

  В магазин за мъжко бельо Queerwear можете да откриете удобно марково бельо от световнопризнати производители.

  Правило номер 4

  Носете набор от стилове.

  Дори и ако човек принадлежи на една марка, на разположение трябва да бъдат боксерки и слипове с различни форми, защото това не е прищявка, това е от функционалност. Ако слипът е подходящ за офис, боксерките са идеални за сън. 

  Купете удобни боксерки и слипове от испанската марка Addicted за мъжо бельо и мода.

  Правило номер 5

  Перете бельото колкото е възможно по-често.

  Знаете ли, че в местата, където мъжете съхраняват бельо, като цяло могат да съдържат до грам от фекалии? Бельото трябва да се пере след всяко носене. Освен това, мъжете трябва да овладеят използването на белина, тъй като бяло бельо е по-трудно да запазят в първоначалния си вид за сметка на възможните селекции и капки урина, които се натрупват по бельото. 

  Правило номер 6

  Носенето на бельо е нужно.

  Не, че ние сме срещу голи мъже – просто не забравяйте, че дори и в най-горещия ден, вие не можете да задържите своя пилон от внезапен подем. Бельото може поне да коригира магическата форма на този феномен, но прилепнали панталони или леки светли къси панталони – по-скоро ще подксажат какво се случва. 

  Правило номер 7

  Прашките – това е бельо.

  Това правило се прилага на всички: европейци, азиатци, гей, хетеросексуални и дори зоофили. Сексуалното привличане на мъж в прашки е наистина зашеметяващо. И за двата пола.

  Правило номер 8

  Погрижете се правилно за бельото си.

  Бельото не е ограничено от дискусиите за това, кое е по-охлаждащо: слипове или боксерки. Мъжка пот – най-големият враг на мъжкото бельо. Ако не се използват специални препарати и избелващи средства, бельо трябва да се сменя почти всеки месец.

  Правило номер 9

  Не носете боксерки под панталони.

  Разбира се, боксерките имат своето подобаващо място в колекцията от бельо. Те са идеални за сън, а също така не се виждат под дънки. Но ако днес предстои важна среща и дрес кодът – точно, направени по поръчка панталони, сменете бельото и сложете стегнат слип.

  Купи мъжки слипове от Queerwear на ТОП цени!

  И за финал...  Правило номер 10 

  Не се хвалете с бельото си

  Целият свят се опитва да премахнат дизайнерските тагове. И само сънародници от 1991 г., по инерция се опитват да ги изложат на прожекция. Покажи производителя само зад затворени врати и след това – само по искане на партньора си.

  През останалото време бельото трябва да бъде долно във всеки смисъл на думата.

  Защо да купуваме мъжко бельо от Queerwear?

  Ние разбираме важността да имате удобно и модерно бельо. Мъжкото бельо в 21 век не е обикновена нужда, то е начин на себеизразяване. Независимо дали харесвате боксерки или слипове, прашки или джокс, по-стегнато или по широко бельо - ние го имаме.

  Пазарувай марково мъжко бельо от специализиран онлайн магазин Queerwear.


  Подобни Постове

  Чистата и здрава кожа ни прави по-красиви, което влияе на целия ни живот. Как да се грижим за не...

  Мъжкото бельо никога не е било само облекло или нещо, с което да прикрием най-интимната част от ...

  Мъжкият бизнес костюм е неразделен елемент от гардероба на уверения и успешен представител на по...