Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Брат Пит заплашва със съд "Хетеросексуален Прайд"

  Брат Пит заплашва със съд "Хетеросексуален Прайд"

  сеп 23, 2019

  Актьор и носител на Оскар, Брад Пит заплаши да съди организаторите на така нареченаия "Хетеросексуален Прайд" в Бостън, след като се опитаха да го нарекат официалния талисман на празника.

  Super Fun Happy America, очевидно сериозната организация, организирала така нареченото събитие "Pride" и пуснали снимки на Пит на официалния си сайт с името "Козът на това важно движение за граждански права".

  Super Fun Happy Америка класифицира хетеросексуалните американци като „потиснато мнозинство”, въпреки че никога не са били потискани за сексуалността си.

  Пит, от своя страна, не искаше нищо общо със събитието или Super Fun Happy America, което има връзки с крайно дясната неофашистка група „Proud Boys“, която има дълга история на популяризиране на бялата сила и насърчаване на насилието.

  В отговор на заплахите на Пит, Super Fun Happy America замениха Брад с Мило Янопулос за черешката на тържеството.

  Хетеросексуалният парад е насрочен за този уикенд, макар че Super Fun Happy America все още не е получил разрешителни за предложен парад. Празникът на Straight Pride привлече широки критики, включително забележки от актьора Крис Еванс и Кастен Бутигие, съпруг на кандидата за президент на Демократическата партия Пит Бутигие.

  Какво ще се случи с това събитие? Ще ви държим в течение.

  Прочетете повече материали в блогът на Queerwear.