Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Иновации и технологии, приложени в модата

  Иновации и технологии, приложени в модата

  сеп 23, 2019

  ES Collection, основана през 2006 г. в Барселона, започна като производител на мъжки бански костюми. Месеци след откриването си, тя получи много високо признание на испанския пазар. Скоро след това, колекцията ES стъпва на различни европейски страни и успява да постигне успех на международно ниво. Колекцията ES в момента присъства в 25 страни.

  Благодарение на успешното пускане на бански костюми, ES Collection реши да включи в колекцията си бельо, спортни облекла, ежедневни облекла и аксесоари. След 10 години в един конкурентен сектор като света на модата, ES Collection успя да се позиционира като марка, която представлява качеството и иновациите.

  ES Collection е една от най-иновативните компании в своя сектор, която я отличава от всички други мъжки марки дрехи. ES Collection винаги се е посвещавала на иновациите, като гарантира, че качеството на облеклата винаги е на първо място.

  Колекцията ES е пионер в изобретяването и патентоването на Pack Up, пресована лята чаша с пяна, която помага да се избегнат нежелани следи от предната част на банските костюми, като същевременно се подобрява естетиката и се постига мигновен обем увеличаващ ефект на мъжките атрибути. ES Collection представи и патентована слънчева татуировка, полупрозрачна материя, която позволява на слънчевите лъчи да преминават през дрехата, оставяйки забавни фигури върху кожата.

  Няколко повече техники, като размери, три различни размера за всеки размер на бельо; Pack Up и Back Up, пресовани и формовани от пяна чаши, вдъхновени от женските wonderbras, за да подчертаят мъжките атрибути; U-образна форма, късо вградена в банските костюми, която позволява по-голям комфорт; всички R + D гарантират, че колекцията на ES продължава да развива иновации и превъзходство на пазара.

  В допълнение, трябва да се отбележи, че колекцията ES представлява качество по отношение на суровините, които използва и завършването на облеклата. Базираната в Барселона, ES Collection произвежда почти цялото си производство в Испания, оставайки една от малкото компании, които все още могат да бъдат поставени на етикета на почти изчезналите думи: MADE IN SPAIN.

  Мъжко Бельо и Бански от ES Collection - само в Queerwear


  Подобни Постове

  Чистата и здрава кожа ни прави по-красиви, което влияе на целия ни живот. Как да се грижим за не...

  Мъжкото бельо никога не е било само облекло или нещо, с което да прикрием най-интимната част от ...

  Мъжкият бизнес костюм е неразделен елемент от гардероба на уверения и успешен представител на по...