Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Новата колекция Addicted Sinfully 2014-2015г.

  Новата колекция Addicted Sinfully 2014-2015г.

  сеп 23, 2019

  Новите модели мъжко бельо на испанската марка ADDICTED скоро ще бъдат в България. Предоставяме на всички наши верни клиенти възможността предварително да поръчат размер и модел, който най-добре им подхожда на преференциална цена.

  Новата зимна колекция за 2014-2015г е наречена SINFULLYили преведено на български – греховно. Това е продължението на лятната кампания, носеща духа на разврат и сладострастие.“Нищо от това нямаше да бъде възможно без сътрудничество ни с BelAmi и техните звездни актьори“, призна рекламния директор на марката Фернандо Естебан на представянето в Барселона в края на месец октомври.

  ADDICTED работят съвместно за втори път с екипа на BelAmi след първите си три кампании на колекциите през изминалото лято: Wet Me UP, In Bed Withи Bright Summer, заснети в южна Африка.
  Този път снимките на новата кампания SINFULLYсе състояха в романтичния град Будапеща, столицата на Унгария. Това се случи на същите места, където се снимат порно продукциите на големите компании в жанра. Със сигурност работата с фантастичния екип  на BelAmi е била едно несравнимо преживяване!

  С новата линия бельо, марката извежда на преден план игривото момче, без никакви комплекси, което не се срамува да бъде себе си и да впечатлява.Момчето, което знае как да се забавлява сам, с партньора си или с приятели ... точно както момчетата от BelAmi правят това!

  Прочутият международен фотограф, Дилън Росер е прекият виновник за фотосесията. В кампанията взеха участие някои от най- известните звезди на BelAmi като Джак Харер, Марк Ръфало, Жан-Даниел и Брайън Йовович.

  Готови ли сте да грешите с ADDICTED SINFULLY?


  Подобни Постове

  Чистата и здрава кожа ни прави по-красиви, което влияе на целия ни живот. Как да се грижим за не...

  Мъжкото бельо никога не е било само облекло или нещо, с което да прикрием най-интимната част от ...

  Мъжкият бизнес костюм е неразделен елемент от гардероба на уверения и успешен представител на по...