Ново бельо и бански от Andrew Christian - Лято 2019 ≫ Модни Новини — Queerwear.net
Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Ново бельо и бански от Andrew Christian - Лято 2019

  Ново бельо и бански от Andrew Christian - Лято 2019

  сеп 23, 2019

  За да започнат 2019 г., новите продукти на Andrew Christian са пристигнали в Queerwaer. Възможността да ви накарат да се влюбите в най-новите, секси и най-добри тенденции в света на мъжката мода. Чрез новата си колекция, Андрю Крисчън утвърждава своя уникален стил с модели, толкова различни, колкото и цветни. Независимо бельо или бански, ще намерите това, което искате.

  Най-новото Ретро мъжко бельо

  По-класическото, Ретро бельо е наистина задължително. То е вечно. Andrew Christian предлага забавни и оригинални модели с много поп-арт дух и ярки цветове, перфектни за енергизиране на колекциите. Известни са с иновативната си технология, техните модели предлагат прости и удобни форми и материи, но никога за сметка на качеството на мъжкото бельо. Детайлите и завършения вид на колекциите са изключителни. Бельото гарантира абсолютен комфорт и перфектно прилягане. Моделите са съставени предимно от технологиите Almost Naked или Show-it.

  Модерни и разнообразни бански

  Новите ни летни бански от Andrew Christian са тук за да ви зашеметят. А може и да сте един от щастливците, които излизат на слънце през зимата. И в двата случая ви каним да откриете най-новите бански костюми на Andrew Christian. Със спортен, небрежен и секси стил, има по нещо за всеки. Банските се различават от съвършено изрязани, с ниска талия до бански костюми до много обикновени шорти за плуване, без да забравят боксерките тип бански. Иначе за тези, които нямат пътувания до топлите страни, никога не е твърде късно да започнете да търсите лятния си бански костюм.

  Прайд Колекция 2019

  Тази година Andrew Christian излязоха с поредната модерна колекция по случай Прайд 2019г. Както всяка година, те предлагат лимитирани модели, които подчертават мъжката физика и дават максимален комфорт на мъжките интимни части чрез технологията Almost Naked. Нови, секси и стилни, бельото от Прайд колекция се отличават с ярки цветове на дъгата, с които да покажете гордостта си!

  Всички модели са проектирани в студиото за дизайн на Андрю Крисчън в Лос Анджелис, Калифорния.​

  Не пропускайте изцяло нова категория, която предлага бельо, бански и аксесоари за София Прайд.

  Нашите любими модели

  Ние вече имаме своите фаворити. Мрежестите боксерки Trophy Boy са оригинални и елегантни с тъмните си цветове и мрежести елементи отстрани. Направени са почти изцяло от памук и задоволяват и най-сетивните интимни части. Перфектни са.

  Абсолютен фаворит тази година е колекцията Pride от Andrew Christian. С лекота можем да кажем, че това ни е любимата колекция тази година.

  Победителят сред банските доста трудно успяхме да отредим. В сблъсъкът за най-добър бански от Andrew Christian 2019 спечели… Плувни Шорти Маями! Какво е по-модерно от плувни шорти, с които да се фукате на морето това лято? Шортите са удивителни и всяка една бройка е лимитирана. Отличават се с елегантна визия, контраст, мрежести детайли и заден джоб. Какво повече искате?


  Награда за иновативност връчваме на Джокс “Любовен Спектър”. Има толкова много за обичане в колекцията "Проект Любов" на Andrew Christian. Дизайнът е страхотен, а контрастният надпис LOVE е абсолютно гениален! Както другите и този модел е ограничен и няма да го има скоро на пазара. С този джокс на практика нямате чувството, че носите бельо! Вие сте напълно гол.
  Подобни Постове

  Мъжете носят бельо. Почти всякакво. Почти винаги. Понякога дори си купуват ново. Но, така...

  ES Collection, основана през 2006 г. в Барселона, започна като производител на  мъжки бан...

  Aussiebum пуснаха на пазара нова колекция мъжко бельо наречена Flame. Името означава...