Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Кога разбрах за мъжки бански с подплънка?

  Кога разбрах за мъжки бански с подплънка?

  сеп 23, 2019

  Мъжки банскис подплънка, какво е това? За първи път видях такива бански при последното ми пътуване до Барселона. Пролетта беше в разгара си, слънцето нежно препичаше, а улиците бяха пълни със смесица от мъже и жени дошли от всички краища на света. Вървях и си мислех за предстоящото лято и как да впечатля колегите и приятелите си, с които планувах да прекарам лятната си почивка. Желанието ми беше да си купя нещо свежо и готино.

  Отдалечавайки се от пристанището по прочутата Las Ramblas стигнах до Plaça Universitat , където се намираше един страхотен ресторант. Мястото ми беше познато, защото вече два дни под ред обядвах там и бях много доволен от храната. Минах покрай ресторанта и продължих нагоре по Carrer d’Aribau.

  На едно по-голямо кръстовище забелязах интересен бутик. Приближих се и видях,че е магазин на ES Collection. Зад щанда ме посрещна едно атлетично младо момче, по къси панталонки и потникот който надничаха плътни напомпани гърди, които контрастираха перфектно с  мускулестите ръце и рамена.Mакар и аз да не изглеждах никак зле в резултат на ежедневните ми тренировки по бокс и във фитнес залата, искрено му завидях за атлетичното тяло.По късно разбрах,че се казва Javier, спортува гребане и от ES са спонсори на отбора им, а той работи тук в свободното си от тренировки време.

  За мен този магазин беше като пещерата на Аладин. Тъй като съм истински почитател на хубавите тела и съответно на хубавото мъжко бельо, от което имам наистина стотици модели в гардероба си. Магазина беше разпределен на отделни секции, където се продаваха спортните облекла, бельото за спортисти – бандажите, имаше отделна зона за слиповете, боксеркитеи разбира се зона за плувни шорти и бански костюми. Шортите бяха наистина страхотни, но вече имах три броя такива и исках нещо по-различно.

  Тогава видях тези странни бански, които въпреки,че бяха на закачалка изглеждаха така,че все едно са обути от някой много надарен пич. Разбира се ефекта идваше от вградената подплънка. Jаvier ми обясни, че тя е направена от силикон и морската вода или многократното пране по никакъв начин не може да я повреди. Каза ми, че  момчетата от техния отбор дори на състезания ходели с такива бански. За да бъде още по убедителен той дори си свали панталонките, за да ми покаже бельото си, което било с подобна подплънка , като при банските. Пакета му наистина изглеждаше впечатляващ и не мисля,че беше само от подплънката. Трябваше и аз да имам такива бански – това беше ясно!

  Отидох в съблекалнята и започнах да меря няколко от моделите, които ми бяха харесали най-много. Javier ми помагаше, като ми  подаваше различните размери. Забелязах, че отваря завесата малко повече от необходимото и ме гледа, което допълнително затрудни моя избор на бански, защото доста се бях възбудил. Както и да е, успях някак да се справя и с това неудобно положение. Избрах си едни бели спортни бански с подплънк от серията SUNGA на ADDICTED, които наистина ми стояха страхотно, както и едни CONTRAST MESH SUNGS CUT с подплънка. Тях специално щях да си ги нося на тазгодишното парти в Солун през септември.

  Платих, пуснах една последна усмивчица на Javier и си излязох. Разбрали се бяхме да се видим на партито довечера, където от ES отново са спонсори. Тръгнах надолу по улицата доволен от току що направената покупка. Нямах търпение да сляза до плажа и да пробвам банските с подплънка в реални условия. Като се прибера в София, щеше да има какво да разказвам :).


  Подобни Постове

  Чистата и здрава кожа ни прави по-красиви, което влияе на целия ни живот. Как да се грижим за не...

  Мъжкото бельо никога не е било само облекло или нещо, с което да прикрием най-интимната част от ...

  Мъжкият бизнес костюм е неразделен елемент от гардероба на уверения и успешен представител на по...