Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - 0890 515 193
()

  Междинна сума

  Нова линия денди мъжко бельо "Flame" от AussieBum

  Нова линия денди мъжко бельо "Flame" от AussieBum

  сеп 23, 2019

  Aussiebum пуснаха на пазара нова колекция мъжко бельо наречена Flame. Името означава буквално пламък или ако трябва да сме по описателни „ видимата част на огъня излъчваща топлина и свтлина“. Това е колекция денди мъжко бельо и с характерен извънредно широк ластик, на който е изписано името на марката – aussiebum  на контрастиращ фон с големи силиконови букви. За сега от тази линия се продават само слиповеи боксери, които са сравнително дълбоки с характерния за денди бельото стил.

  Предлагат се различни цветови комбинации, като бяло и червено, черно с жълто или светло синьо с бяло. Рекламните клипове и снимки представящи новата линия са на тема пожар и пожарникари, с което се напомня как хубавото секси бельо може лесно да възпламени опасен пожар в областта на мъжките слабини. По този повод основателят и собственик на марката aussiebum. Шон Ашби казва „Flame бельото запалва толкова силен пожар, че веднъж възпламенен няма как да бъде изгасен“.

  Цените на тази линия бельо започват от 35 лева и са сравнително достъпни за доброто качество,което предлагат. Материята е една нова специално изработена за тази линия смес от 59% плоестер, 31% памук и 10% еластан. Направена е така,че плата да следва плътно контурите на мъжкото тяло, като едновременно с това не запарва, а остава кожата да диша пълноценно.

  Гореща секси и много енергична, тази серия бельо е за мъжете, които не ги е страх да си играят с огъня. В нашия онлайн магазин това бельо, често се купува и от дами привлечени от красивия широк ластик и факта, че моделът е „дълбок“ и позволява да бъде носен и от по уседнали мъже. Тайната е, че въпросният колан помага да се скрие мъжкото коремче, a материята на плата прави мъжете да изглеждат малко по слаби и стегнати (заради специалното съчетание на материите).

  Освен линията Flame в нашия онлайн магазин queerwear.net можете да намерите бельо от сериите на aussiebum: My Day, Flash, Hunk, Classic original, The Cup, Billy, Wonderjock и разбира се легендарната  Property of, от която съвсем скоро ще имаме нови модели.


  Подобни Постове

  Чистата и здрава кожа ни прави по-красиви, което влияе на целия ни живот. Как да се грижим за не...

  Мъжкото бельо никога не е било само облекло или нещо, с което да прикрием най-интимната част от ...

  Мъжкият бизнес костюм е неразделен елемент от гардероба на уверения и успешен представител на по...